Zašto da me pratiš?

Verujem da ako ti pomognem da uradiš makar jednu stvar tokom pripremanja i dolaska na W&T u San Francisco, da sam uradio nešto dobro. Svi mi koji pričamo isti jezik(ili relativno isti) treba da se na neki način “držimo zajedno”. Tako da pitaj šta god da te zanima.

Ja sam došao u San Francisko polovinom juna 2016. godine posle završenog faksa i 3 ispita do kraja mastera sa idejom da zaradim pare da uložim u neke svoje ideje u Srbiji. Ali ukazala mi se šansa da ostanem i ostao sam.

Da sam znao mnoge stvari koje sada znam, bilo bi mi mnogo lakše kada sam stigao. I ne mislim samo na ostanak, mada to kako se radi ti agencija sigurno neće reći. Tačnije, mnoge stvari agencije ti neće reći. Ne ide im u prilog. Verovatno ti ni ja ne bih rekao da to može da mi smanji zaradu.

Medjutim,

Ja od ovoga ne zaradjujem lovu (javiću ti ako ikada počnem) tako da mogu da ti sve kažem iskreno. Probaj da me pitaš nešto i videćeš da li ti moj odgovor ima vrednost.

Samo želim da ti pomognem da što spremnije dođeš, razmišliš koji je tvoj cilj dolaska na W&T i izbegneš neke greške koje sam ja pravio.

Ako ideš u SF javi se obavezno, a ako ideš u neko drugo mesto slobodno piši, šta god da znam pomoći ću.

Advertisements